راهنمای خرید دستگاه فکس
خرید دستگاه های فکس میتواند به عنوان یکی از ابزارهای مهم در ارتباطات تجاری مورد استفاده قرار گیرد. در ادامه، راهنمایی برای خرید دستگاه فکس ارائه خواهم داد:
۱. نوع دستگاه فکس: این در دو نوع سنتی و دیجیتالی وجود دارند. دستگاههای فکس سنتی با استفاده از خطوط تلفن ثابت ارتباط برقرار میکنند، در حالی که دستگاههای فکس دیجیتالی از شبکه اینترنت و ارتباطات VoIP استفاده میکنند.
اگر شما از یک خط تلفن ثابت استفاده میکنید، همچنین این محصول سنتی مناسب تر است. در غیر این صورت، دستگاه فکس دیجیتالی گزینه مناسبی خواهد بود.
۲. سرعت ارسال و دریافت: سرعت ارسال و دریافت دستگاه فکس نیز یکی از موارد مهم در خرید آن محسوب میشود. برخی از دستگاههای فکس قابلیت ارسال و دریافت پیامها را با سرعت بالا دارند که میتواند برای کسب و کار شما مزیتی باشد.
۳. قابلیت اتصال به شبکه: اگر قصد دارید آن را به یک شبکه متصل کنید، باید مطمئن شوید که دستگاه قابلیت اتصال به شبکه را داراست. برخی از دستگاههای فکس دارای ویژگی Wi-Fi و بلوتوث هستند که این ویژگیها میتواند مزیتی در اتصال به شبکه برای شما باشد.
۴. قابلیت پرینتر: برخی از دستگاههای فکس دارای قابلیت پرینتر نیز هستند که میتواند برای چاپ سند و مدارک کمک کننده باشند .
دستگاه فکس (فاکس)
یک ابزار مهم در زمینه ارتباطات تجاری و اداری است که به انتقال اسناد به صورت الکترونیکی از یک مکان به مکان دیگر از طریق خطوط تلفن کمک میکند. این دستگاه در دهه ۱۹۷۰ میلادی به طور گستردهای مورد استفاده قرار گرفت و هنوز در بسیاری از دفاتر و شرکتها کاربرد دارد، هرچند که با پیشرفت فناوریهای دیجیتال مانند ایمیل و پیامرسانها، استفاده از آن کاهش یافته است.
اجزای اصلی دستگاه فکس
اسکنر: اسکنر موجود در دستگاه فکس، تصاویر و متون موجود بر روی سند کاغذی را به سیگنالهای الکترونیکی تبدیل میکند.
مودم: مودم دستگاه فکس این سیگنالهای الکترونیکی را از طریق خطوط تلفن ارسال میکند. مودمهای دستگاههای فکس اغلب به صورت داخلی در دستگاه تعبیه شدهاند.
پرینتر: پرینتر در دستگاه فکس، سیگنالهای الکترونیکی دریافتی را دوباره به شکل کاغذی چاپ میکند. این پرینتر میتواند از نوع جوهرافشان، لیزری یا حرارتی باشد.
صفحه کنترل و نمایشگر: این قسمت برای وارد کردن شمارههای تلفن، تنظیمات مختلف و مشاهده وضعیت ارسال و دریافت پیامها استفاده میشود.
نحوه عملکرد دستگاه فکس
ارسال سند: ابتدا سند مورد نظر را در اسکنر دستگاه قرار داده و سپس شماره تلفن دستگاه فکس گیرنده را وارد کرده و دستور ارسال را میدهید. اسکنر سند را اسکن کرده و مودم سیگنالهای الکترونیکی را از طریق خط تلفن ارسال میکند.
دریافت سند: وقتی دستگاه فکس شما سیگنالی از دستگاه فکس دیگری دریافت میکند، مودم این سیگنالها را دریافت کرده و به پرینتر ارسال میکند. پرینتر سیگنالها را به شکل سند کاغذی چاپ میکند.
کاربردهای رایج
ادارات و شرکتها: برای ارسال و دریافت اسناد رسمی و قراردادها.
بخشهای دولتی و بیمارستانها: برای ارسال اسناد مهم و محرمانه.
خانهها: در مواردی که نیاز به ارسال اسناد به صورت فوری وجود دارد. دستگاه فکس هنوز هم در بسیاری از بخشها مورد استفاده قرار میگیرد، هرچند که با پیشرفت فناوریهای جدید، نقش آن به تدریج کاهش یافته است.
بسیاری از شرکتهای معروف در زمینه الکترونیک و تجهیزات اداری دستگاههای فکس تولید میکنند.مانند:Brother-Canon-HP -Panasonic-Samsung-Sharpو…